PREKVALIFIKACIJE
OBRAZOVNI CENTAR MASTER©

Upis na kurseve stranih jezika je u toku!

Kursevi jezika za odrasle: nemački, engleski, francuski, italijanski grčki, španski.
Nastava traje sat ipo vremena (90 minuta) održava se dva puta nedeljno tokom 4, 5 ili 6 meseci u zavisnosti od toga koji je jezik u pitanju kao i od nivoa i vrste kursa.

Kursevi jezika za decu: predškolskog uzrasta i osnovce: nemački, engleski francuski. Nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od jednog sata (60 minuta).

Jedini van Beograda organizujemo predavanja tako da nastavi veoma često prisustvuje više profesora koji asistiraju polaznicima u cilju što boljeg savladavanja gradiva. Bez obzira na to da li se nastava sprovodi u grupi ili na individualnim časovima napredak svakog polaznika se prati zasebno i u skladu sa njegovim mogućnostima plasira gradivo. Nastava se sprovodi po smernicama Saveta Evrope po kojima svaki polaznik nakon završenog kursa može polagati za sertifikate o poznavanju stranog jezika određenog nivoa (A1,A2,B1,B2,C1 i C2 - Common European Framework of Reference for Languages)


Prekvalifikacije za zanate i više oblike obrazovanja poput: stolar, konobar, kuvar, autoeletričar, automehaničar, autoelektroničar, mašinbravar, varioc, autolimar, frizer, maser, kozmetičar, vulkanizer, poslovni sekretar, trgovac, menadžer, poslovođa, prevodilac, moler, zidar, fasader, električar, instalater grejnih i rashladnih uređaja, pekar, poslovni asistent, serviser bele tehnike, limar, web dizajner, snimatelj, ugostitelj, turistički vodič... još 850 različitih zanata i zanimanja od kojih su neki veoma usko specijalizovani.
Osim održavanja nastave i obuke u MASTER centru postoji i mogućnost učenja od kuće te poloaganja ispita za stručne predmete i za obučenost u obavljanju određenih aktivnosti u MASTER centru


Kvalitet je veoma važan i zato mi velike napore ulažemo da dosada postignuti kvalitet održimo i da u budućnosti i dalje pratimo sve evropske standarde koji podrazumevaju bolji kvalitet obrazovanja. Svaki đak prvog meseca pohađa nastavu potpuno besplatno bez obaveze da dalje nastavi sa učenjem u MASTER centru. Na taj način želimo da pružimo priliku svim zainteresovanim đacima i roditeljima da se sami uvere u kvalitet obrazovanja kao i u sve ostale subjekte koji su sastavni deo učenja stranog jezika i da mogu sami da donesu odluku da li žele da nastave učenje jezika kod nas. Svi đaci MASTER centra takođe imaju potpuno besplatene individualne pripremne časove za pismeni zadatak i sl. za koje ne postoji nikakva obaveza dodatnog plaćanja ni u kom smislu. Želimo da kvalitet koji smo postigli bude i obaveza da se i u budućnosti uvek krećemo uzlaznom linijom

Aktuelan je upis na kurseve RUSKOG jezika za grupnu ili individualnu nastavu!

Škola crtanja i slikanja za decu uzrasta od 5 do 17 godina. Sav potreban nastavni materijal i sredstva obezbeđuje škola. Nastavu vodi master umetnosti i dizajna sa velikim iskustvom u radu sa decom i mladima.
Priprema za polaganje ispita za odlazak u inostranstvo.
Veliki popust od 50% za sve firme- preduzeća. Postoji mogućnost održavanja nastave i u Vašim prostorijama!
Polaznici po završetku kurseva dobijaju potvrdu o odslušanom kursu a ukoliko žele mogu polagati ispit za dobijanje sertifikata o poznavanju stranog jezika za određeni nivo što se upisuje se u radnu knjižicu u kao važeća referenca.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti u MASTER obrazovni centar za pripremu za polaganje ispita za međunarodne sertifikate koje za nemački jezik izdaju Goethe Institut i Österreich Institut u Beogradu a za engleski University of Cambridge u saradnji sa Britanskim Savetom u Beogradu.

☎ 035 24 44 02
✆ 060 0 381 380
www.mec.edu.rs
www.mastercentar.edu.rs
uprava@mastercentar.edu.rs
Није могуће пронаћи URL спецификације гаџета
- automehaničar
- mašinbravar
- stolar
- autoelektričar
- konobar
- kuvar
- pekar
- varioc
- autolimar
- frizer
- maser
- kozmetičar
- vulkanizer
- poslovni sekretar
- trgovac
- menadžer
- poslovođa
- prevodilac
- moler
- zidar
- fasader
- električar
- instalater grejnih i rashladnih uređaja
- pekar, poslovni asistent
- serviser bele tehnike
- limar
- web dizajner
- snimatelj
- ugostitelj
- turistički vodič